26 березня, 2024

#Непереможна_і_єдина_читацька_Україна"

 


Тиждень дитячого читання у Дитячій бібліотеці ЦБС Сокирянської міської ради розпочався!

Тиждень дитячого читання
В березні ми відзначаємо,
Книжку, хвилюючись трішки,
Палко зі святом вітаємо!
Серед безлічі книжок - давніх та сучасних, серйозних та веселих - найкращі написані для дітей. Дитяча книга – це сонячний зайчик, бо є світлою і радісною. Саме в березні розпочинається Всеукраїнський Тиждень дитячого читання.
У нашій дитячій бібліотеці сьогодні відбулося відкриття тижня під назвою "Непереможна і єдина читацька Україна"
На іменини книги до бібліотеки завітали юні читачі, учні 1- А та 1- Б класів ОЗ "Сокирянський ліцей №1", ( вчителі Долга І. І., Погоріловська Т. Л.).

Діти познайомилися з правилами користування бібліотекою, брали участь в літературному конкурсі, грали в цікаві ігри, розповідали вірші про книгу, розгадували цікаві загадки.
Крім того, на учасників заходу чекали зустріч з казковими героями: Королевою Книг (Макар Анастасія), чарівною Казочкою (Ходаковська Мія), Незнайком та Всезнайком (Шимків Олег, Михайлов Андрій), які розповіли майбутнім читачам про правила поводження з книгою, про важливість читання для кожного з них.

Чекаємо усіх бажаючих долучитися до цього святкового дійства протягом тижня!
Ми будемо щиро раді кожному відвідувачу👧👩👦, кожній родині, кожному класу чи групі дітей! Наші юні читачі дізнаються про чудові книги–ювіляри📓📔📒📚, познайомляться із цікавими фактами життя українських письменників та поетів. Для вас створені цікаві креативні фотозони📸🎥.
Тож ми вас будемо чекати!💛💙
Для вас відкриті наші двері і серця!💞💞

Немає коментарів: