26 березня, 2024

#Непереможна_і_єдина_читацька_Україна"

 


Тиждень дитячого читання у дитячій бібліотеці продовжується...

Сьогодні на літературну фейєрію "До доброї книжки запрошуємо ВАС!" до нас завітали учні 1- А та 1-Б класу Сокирянського ліцею (вчителі Шеремета С. В. та Заришняк Г. В.). В світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм відвідувачам.
Перше знайомство з бібліотекою перетворилось на справжнє свято. Маленькі відвідувачі слухали розповідь бібліотекаря про книги та правила користування бібліотекою.
Першокласники активно приймали участь у вікторинах, іграх, розповідали вірші про книгу, поринули в чудовий казковий світ.
Діти вперше завітали в чарівну оселю дитячої книги, яка не залишає жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.
Читацька родина бібліотеки сьогодні поповнилася розумними, допитливими читачами - справжніми друзями книг.
Роль чарівної Казочки виконувала Гришко Зоряна, а навчали своїх друзів однокласників правилами поведінки з книгами Всезнайко (Піжевський Степан) та Незнайко (Ожеван Ігор), Королева Книг (Макар Анастасія).
Всім діткам сподобалось свято про, що свідчили їх посмішки та радісні оченята.
Запрошуємо батьків завітати разом з дітьми в бібліотеку, опановувати цікаву інформацію, розширювати кругозір за допомогою книг, які зібрані тут за довгий час існування бібліотеки.

Немає коментарів: