30 січня, 2024

ВСЕВОЛОД НЕСТАЙКО: ТОЙ, ЩО ДАРУЄ ДИТИНСТВО

 


"Коли я став по-справжньому дорослим, мені захотілося повернутися назад, у дитинство, дограти, досміятися, добешкетувати. Вихід був тільки один - стати дитячим письменником" 

                                                                                                 В.Нестайко

Сьогодні вшановуємо пам'ять чарівника із країни сонячних зайчиків, українського Марка Твена - Всеволода Нестайка.

Всеволод Нестайко протягом свого творчого шляху видав близько 40 книг. «Тореадори з Васюківки» - історія, яка принесла письменнику славу, вперше була видана у 1964 році. Також великою популярністю користуються такі твори автора, як: «Незвичайні пригоди у лісовій школі», «Дивовижні пригоди незвичайної принцеси», трилогія «В Країні Сонячних Зайчиків» та інші повісті, казки і оповідання. Всеволод Нестайко у всіх своїх оповіданнях прославляє щирість, доброту і справжню дружбу, що виховує в юних читачах тільки найкращі людські якості.
Та й взагалі, книжки Нестайка користуються великим попитом серед наших читачів. І в цьому немає анічогісінько дивного, адже в дитячого письменника Всеволода Зіновійовича Нестайка з його веселими, дотепними, мудрими повістями й казками десь під сотню виданих книжок, ціла авторська бібліотека!

Запрошуємо поринути у світ пригод разом з героями,що живуть на сторінках книг Всеволода Нестайка.

Немає коментарів: