20 лютого, 2024

Година доброти "Передай добро по колу"

 


17 лютого відзначають День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day) - завданням якого є надихати людей на добрі вчинки і нагадати усім про важливість людяності і взаємодопомоги.

У Дитячій бібліотеці ЦБС Сокирянської міської ради відбулася година доброти "Передай добро по колу"за участі учнів 5 - Б класу Сокирянського ліцею (класний керівник Гандрабура Катерина Володимирівна).
В діалозі з бібліотекарями учні ділилися своїми добрими вчинками, слухали легенди про доброту і ввічливість, приймали участь в цікавих іграх "Ромашки доброти", "Добре слово", "Поділись добром" та подарували один одному добрі побажання.
Діти зрозуміли, що добрі вчинки можна робити не лише сьогодні, а всі 365 днів на рік. Проявіть фантазію й не соромтеся робити світ кращим, адже зараз це так важливо! 

Нехай День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day) подарує щире добро для кожного з нас, нехай цей день дасть зрозуміти кожному, що віддаючи щось хороше і добре, отримуєш в два рази більше. Нехай в душі у кожного завжди буде радість і чуйність, а серце нехай завжди прагне до благих вчинків і добрих діянь.
🪻Всі ми віримо і не втрачаємо надії, що у нашому жорстокому світі добро таки переможе зло. Інакше і бути не може! Якщо в серці хоча б однієї людини перемагає добро – то світ ще не загинув, людство ще може врятуватися… Людина, душа якої горнеться до гарного, поверне світові втрачену гармонію.


Немає коментарів: