16 грудня, 2022

"Смачного чаю багато не буває" ☕☕☕

 


Прийшла зима, пора, коли особливо хочеться затишку, тепла, приємного спілкування у колі друзів

👭 за чашкою ароматного чаю.☕☕☕
Тож у дитячій бібліотеці ЦБС Сокирянської міської ради було організовано бібліочаювання «Смачного чаю багато не буває», 🫖присвячене Міжнародному дню чаю, який відзначається щорічно 15 грудня.
На чайну церемонію та чергову зустріч з талановитою дівчинкою, юною поетесою - початківцем, учасницею літературного гуртка "Творчі перлинки 📚Сокирянщини", ученицею 9 класу ЗЗСО 1 Іриною Саранчук завітали любителі поезії та запашного чаю.☕

У теплій, затишній, довірливій обстановці звучали вірші у виконанні дівчинки. 📖 В кожному її вірші є щось своє, незвичайне: свої слова, свої думки, свої рими. Йшли вони від щирого серця, від бажання подарувати присутнім часточку себе.
Ведуча заходу, завідуюча дитячою бібліотекою Тетяна Іконєна, ознайомила всіх з історією виникнення чудодійного напою, традиціями чаювання в різних країнах, культурою та мистецтвом заварювання чаю.

Аромат цілющого тонізуючого напою манив та зігрівав, а розмова звеселяла кожного, хто брав участь в цьому заході. Дійсно, спільне чаювання підтримує дружні відносини, зміцнює бажання зберігати добрі традиції.
Доповненням до заходу стала книжкова виставка“Чаювання з книгою", 📖 на якій була представлена цікава інформацією про чай.
Бажаємо кожному миру, тепла, затишку і чашку ароматного чаю! 🕳️
З днем чаю!



Немає коментарів: