16 грудня, 2022

#НаціональнийТижденьЧитання у дитячій бібліотеці ЦБС Сокирянської міської ради триває. Сьогодні ми розглянемо дві чарівні книги, які #ЗачитаніДоДірок.

 


Це улюблені видання з найкращими історіями, які підкорять кожну малечу!

По-секрету вам розкажемо, що з цими книгами відбувається справжня магія! Варто взяти малечі цю книжку, вона починає її читати не зупиняючись! І не дивно, адже тут зібрані найкращі класичні та сучасні казки. Невеликі за обсягом тексти і дотепні малюнки не залишать байдужими до читання жодного читача.❤📚
«Дивовижнi iсторiї для дiвчаток» - збірник дивовижних казок. Сюди увійшли чотирнадцять історій. Ви зустрінете тут давно знайомих героїв і нових персонажів. Книга ілюстрована чудовими малюнками. Казки сповнені смутку і радості, гумору і повчальних мотивів. Ваша дівчинка буде з інтересом перегортати сторінки цієї чудової книги. Казки можна перечитувати знову і знову.
Хлопчаки люблять захоплюючі історії! «Дивовижні історії для хлопчиків» пропонують своїм юним читачам відправитися в дивовижний світ історій про чудовиськ, чарівників, розбійників, фей і чаклунів. Кожна історія дуже яскрава і динамічна. На сторінках ви зустрінете Синдбада, Велетня, папугу і багатьох інших героїв. Сторінки даного видання ілюстровано прекрасними картинками. Тут ви знайдете не тільки старі, всім давно знайомі, класичні, але і багато оригінальних нових історій.
Книги чекають вас, наші юні читачі! Розглядайте, читайте, насолоджуйтесь!

Немає коментарів: