17 жовтня, 2022

#Творчі_перлинки_Cокирянщини Бенефіс читача бібліотеки

 


*Кажуть, що людина народжується із зерном у руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. *Талановиті діти - це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта. Необхідно вміти відбирати таких дітей, допомагати їм знайти себе та підтримувати їхній розвиток.

11 жовтня, символічно на Міжнародний день дівчаток, у бібліотеці відбулася зустріч з активною читачкою дитячої бібліотеки, талановитою дівчинкою, юною поетесою - початківцем, ученицею ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 ДІАНОЮ ЧЕРНІЙ.
В цьому році вона зайняла ІІІ місце в обласному онлайн – челенджі відеопоезій «Непереможні. Незалежні» присвяченому 31 річниці Незалежності України у номінації «Авторська поезія».

Лише гарні слова можна сказати на адресу цієї чудової дівчинки: вона добре навчається, бере активну участь у предметних олімпіадах, конкурсах, завжди привітна, усміхнена і надзвичайно відповідальна.
Дуже комунікабельна, усміхнена, щира, доброзичлива дівчинка справила на присутніх тепле враження. А її творчість не залишила нікого байдужим.
Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері. Дуже приємно, що підтримати дівчинку прийшли її найближчі друзі, однокласники. Незважаючи на юний вік Діана вразила всіх присутніх дуже глибокими і мудрими віршами. В кожному вірші є щось своє, незвичайне: свої слова, свої думки, свої рими. Йшли вони від щирого серця, від бажання подарувати присутнім часточку себе.
📌
Дорослі й проникливі, а часом навіть філософські роздуми змушували всіх присутніх вкотре задуматися над вічними темами. Ненароком просто забуваєш, що народилися вони в голові 15-річної дівчинки.
Дякуємо тобі, Діано, за те, що дозволила і нам доторкнутися до світу прекрасного. Ми впевнені, що сьогоднішня зустріч – це лише перша сходинка до майбутніх звершень! Бажаємо тобі безліч творчих ідей, натхнення, невичерпного оптимізму та щасливого блиску в очах!
Ну і головне – успіхів у твоєму творчому житті!

Немає коментарів: