02 червня, 2020

"Хай ваше літо буде книгами зігріте!”

Ось і прийшла найвеселіша для дітей пора року – літо. Мрія кожної дитини. Адже влітку найдовші та найцікавіші канікули. Пригоди літа не повторюються з року в рік, а дарують нові види відпочинку, цікаві розваги та зустрічі. Стільки всього дивовижного можна побачити, навчитись та зробити. А ще підрости, зміцніти, порозумнішати. Це прекрасна пора для змістовного відпочинку, веселих розваг та читання улюблених книг. А у книг, як відомо, канікул немає. Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві. Літо з бібліотекою – це найкраща можливість для дітей поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати нові світи.
Активізація читання дітей під час літніх канікул, організація їх змістовного дозвілля – це один з актуальних напрямків роботи бібліотек. Дитина через книгу пізнає світ, реалізує свої творчі потреби, естетичні та літературні уподобання.
У Сокирянській районній дитячій бібліотеці та бібліотеках філіях району стартує проект "Хай ваше літо буде книгами зігріте!” в онлайн режимі, у зв’язку із ще існуючими карантинними обмеженнями. Тож готуємося до старту!
Не прогавте драйвове бібліотечне літо! На вас чекають цікаві літературні подорожі, віртуальні виставки, онлайн вікторини, конкурси, акції, марафони, флешмоби, поетичні дебюти та багато іншого. Взяти участь у проекті можуть всі бажаючі!
Тож давайте зустрінемо літо, незважаючи на карантин, гарним настроєм, чарівними посмішками та улюбленими книжками!

Немає коментарів: