22 березня, 2014

Цікаві факти про морозиво

Цікаві факти про морозиво

 Тобі не дозволяють їсти морозива багато і часто? Мама сварить тебе за кожну випрошену порцію цього солодкого дива? Не сумуй, ми вирішили твою проблему! Тепер Ти зможеш переконати батьків у корисності цього продукту. Адже бібліотекарі з’ясували п’ять причин, чому морозиво не лише не шкідливе, а й навіть корисне для Тебе.

 1. Звичайно, Ти знаєш, що морозиво виготовляють із молока. Але чи відомо Тобі, що всі молочні продукти досить калорійні? З’їдаючи порцію морозива, Твій організм збагачується вітамінами та мінеральними речовинами.

 2. Поспілкувавшись з багатьма лікарями ми з'ясували, що морозиво сприяє загартовуванню горла, тренує його, робить більш стійким до зміни температури.

3. Хіба не приємно влітку, в жаркий сонячний день поласувати солоденьким морозивом? А заодно це додасть тобі енергії, сили і втамує спрагу.

4. Навряд чи Тобі і Твоїм рідним відомо, що порція морозива здатна підняти настрій. А це не просто слова. Це факт, доведений вченими.


5. Як Ти гадаєш, що із солодощів найбільше любили Наполеон Бонапарт і Генріх ІІІ, син Марії Медичі? 

Звичайно ж, це морозиво!
Розкажи про ці факти своїм батькам! Навряд чи після цього вони заборонятимуть ним ласувати. А раптом саме це допоможе Тобі в майбутньому стати всесвітньо відомим діячем?!



Немає коментарів: