22 березня, 2014

Всеукраїнський тиждень дитячого читання




Щороку хвилююча мить чарівної весни у березні приносить до нас традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

Цей тиждень було створено з метою заохочення  дітей до читання та книг, в час коли інтенсивний та швидкий розвиток інформаційних технологій, комп’ютеризації, Інтернету набувають все більшої популярності. Та ніщо не може замінити спілкування дитини зі справжньою книгою.  

На чудове свято до Сокирянської районної дитячої бібліотеки протягом тижня завітали першокласники, учні ЗОШ № 1 та гімназії
















Тиждень дитячого читання закінчився, але не закінчилося спілкування дітей з книжкою. Гостинно запрошуємо до бібліотеки, щоб поринути в цікавий світ дитячої книги. Великий світ навколо нас складається не тільки з комп'ютерів, мобільних телефонів, плеєрів. Задовго до цих технічних вигадок існувало, і досі існує, справжнє диво - книга. Запрошуємо всіх поринути у світ чудових казок, відчинити віконце у чарівний світ природи, ознайомитись з перлинами творчості, перенестися у минулі віки та зазирнути у майбутнє. Приходьте, будь ласка, до нашої бібліотеки. На вас чекає вірний друг – книга!

Немає коментарів: