05 липня, 2024

📚Літературна дегустація "Книги про поцілунки" 💋


І сонячно, і радісно.

🌞🌻🌻🌞 🌾 І липень нам дарує чудо.🌾
6 липня святкують😘 Міжнародний день поцілунків, або Всесвітній день поцілунку (World Kiss Day або World Kissing Day), який щорічно святкують в більш ніж 60 країнах, у тому числі і в Україні.
😘Є легенда, яка свідчить, що древні люди, які придумали поцілунок, вважали, що в диханні людини живе душа, а з'єднання дихань поцілунком людей символізує "весілля душ".
😘В кінці XX століття з'явилася ціла наука «філематологія», яка займається вивченням поцілунку і його впливу на людський організм. Науковці довели, що люди, які люблять цілуватися, живуть в середньому на 12 років довше, ніж ті, хто не люблять цього заняття. Але це далеко ще не всі плюси приємного дійства.
😘Позитивна властивість спостерігається у сприянні при боротьбі із зайвою вагою. Науковці довели, що під час пристрасного поцілунку, який триває не менше 20 секунд, ефективно спалюються калорії і поліпшується обмін речовин удвічі. Одна хвилина такого контакту рівносильна 500-метровій пробіжці.
Наша бібліотека пропонує дітям та підліткам добірку найцікавіших повістей та романів про найсокровенніше, про перший поцілунок 😘, перше кохання❤️. Тож запрошуємо до читання.😍
Літо прекрасне.🌹🌸🌺🌼🌿 ❤️ Будьте щасливі! Тут і зараз! Підтримуйте один одного посмішкою, добрим словом, поцілунком, порадою!!! 😘😊 💋






Немає коментарів: