30 листопада, 2021

*Всеукраїнська акція дарування книг #ЩедрийВівторок, 30.11.2021 р. **


Яка бібліотека найпривабливіша для користувача? Звичайно ж наповнена якісним книжковим фондом. Для цього існують різні джерела комплектування, одним з яких є подаровані книги. Дарування - це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника.
30 листопада 2021 р. в Україні відбудеться #ЩедрийВівторок (оригінальна назва #GivingTuesday) − день добрих справ, який щорічно відзначається у понад 150 країнах світу.
Наша бібліотека взяла участь у Всеукраїнській Акції дарування книг для бібліотек України. І вже сьогодні , до бібліотеки завітали перші дарувальники. Це учениця 4- А класу гімназії Богач Вікторія, активна читачка нашої бібліотеки з мамою.
Ми щиро дякуєм Вікторії за подаровані книги, бо впевнені-вони обов'язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою нашого фонду.

Приєднуйтесь до кола наших дарувальників! Можливо саме Ваша книга стане комусь у пригоді: спонукає замислитись, чи дасть пораду, а може просто стане комусь гарним співрозмовником, чи додасть гармонії у життя. 



Немає коментарів: