28 травня, 2021

 «Свято миру і дитинства —

Найсвітліше на планеті.
І усмішки ваші, діти,
Краще квітів всіх на світі»

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у дитячій бібліотеці ЦБС Сокирянської міської ради провели літературну ігротеку « Свято дитинства веселе, свято для тебе, свято для мене» та розпочали традиційні літні читання «Смакуй літо з книгою».
На захід до бібліотеки завітали учні 1 та 2 класу групи продовженого дня гімназії (вчитель Ладан Л. В.)
Зі словами привітання до дітей звернулась заідуюча бібліотекою Тетяна Іконена, яка нагадала дітям, щоб вони влітку не забували про бібліотеку, обов’язково читали, і тоді літні канікули пройдуть цікаво і пізнавально.

Ведуча заходу, бібліотекар Наталія Макар провела для маленьких гостей чимало конкурсів і вікторин, в яких діти мали змогу перевірити свої знання і кмітливість. Та яке ж свято обійдеться без ігор і розваг? Нудьгувати було ніколи, адже для кожної дитини знайшлась цікава справа : одні малювали улюблених казкових героїв, інші, грали в компютерні ігри та розглядали новенькі книжки і журнали, які із задоволенням взяли додому.

Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою.
В читальному залі дитячої бібліотеки розпочала роботу книжкова виставка «ПРИВІТ, ЛІТО!». На цій виставці експонуються книжкові новинки, які, впевнені, будуть користуватись попитом у читачів.
Зі святом, шановні друзі! Бажаємо гарного відпочинку з хорошими книгами!!!


Немає коментарів: