07 травня, 2018

"Прочитай книгу про війну!"

73 роки віддаляє нас від подій Великої Вітчизняної війни 1941 - 1945 років. Час невблаганний, і з кожним роком все менше і менше залишається з нами тих, хто несе горде звання "фронтовик", "учасник Великої Вітчизняної війни".

Все менше залишається очевидців, хто міг би поділитися з нами своїми особистими враженнями про події воєнних років. Все більше часу віддаляє юне покоління від тих трагічних днів нашої історії. Змінюється відношення до Великої Вітчизняної війни у сучасному суспільстві, але памятати і знати про це має кожен. І саме книга допомагає доторкнутися до героїчних сторінок, зрозуміти наскільки був важким шлях до Перемоги.



З метою залучення дітей до вивчення героїчних сторінок історії тапатріотичногог виховання, вшанування ветеранів та учасників війни і увіковічнення памяті всіх полеглих в роки Великої Вітчизняної війни, дитяча районна бібліотека започаткувала акцію "Прочитай книгу про війну".
Акція триватиме до 31 травня 2018 року, тож запрошуємо всіх читачів - дітей відвідати бібліотеку та вибрати собі для читання книгу про війну - це буде ваша данина безсмертному подвигу та ратній звитязі воїнів, які визволили народ від поневолення, врятували світову цивілізацію і принесли людям довгоочікуваний мир.

Немає коментарів: