10 квітня, 2018

"Писанковий дивоцвіт" у дитячій бібліотеці

І зійде сонце, наче кругла паска,
Мов писанка, розквітне вся земля - 
Радіймо, друзі, великодня казка
Гаївкою хай серце звеселя!
Яскравими різнобарвними кольорами наповнилася читальна зала Сокирянської районної дитячої бібліотеки 4 квітня. Поряд з такими звичними книжковими виставками бібліотеку прикрасили роботи учнів районної художньої школи на Великодню тематику, які вражають своєю щирістю, майстерністю, загадковістю.
Усі роботи різні, індивідуальні, адже вони ввібрали в себе невичерпну фантазію дітей - художників.

З відкриттям виставки всіх присутніх привітали начальник відділу культури Раїса Горн, директор районної художньої школи Валентина Ярова, викладачі школи - Лариса Скаженюк та Тетяна Овчар.
Від бібліотекарів діти дізнались безліч цікавих фактів про великодні традиції в Україні та в світі, про писанки та їх таємничу символіку, дізналися, як треба готуватися до улюбленого свята.

Виставка викликала подив, захоплення і безліч приємних вражень та позитивних емоцій і встигла отримати чимало теплих відгуків від перших відвідувачів.
"Писанковий дивоцвіт" у дитячій бібліотеці триватиме до 15 квітня, тому тих, хто ще не втиг побачити справжні витвори мистецтва, створені руками юних художників, запрошуємо поринути в атмосферу великоднього настрою!





Немає коментарів: