07 лютого, 2018

День нової книги "Прочитайте залюбки наші нові книжечки"

Нові книги у бібліотеці - це завжди маленьке свято!
Нова книга має неповторний запах, приємна на дотик, таємнича за змістом. Складно уявити дитинство без книг... Шелест сторінок, улюблені герої, що оживають на яскравих ілюстраціях. Подорожі в далекі країни не виходячи з кімнати. 
Книги...Хороші, цікаві, веселі, повчальні - просто різні. Вони дають можливість уявляти, фантазувати, сміятися, вгадувати, що буде на наступній сторінці, і з нетерпіням чекати, чим же закінчиться та чи інша подія...

День нової книги "Прочитайте залюбки наші нові книжечки" відбувся у дитячій бібліотеці 6 лютого.
Нові книги для дітей середнього та старшого шкільного віку на всі смаки : програмова, пізнавальна, пригодницька, фантастична, сучасна проза письменників різних країн українською мовою; для маляток - розумні та повчальні казочки, збірники віршиків та оповідань про все на світі. Кожен книголюб знайшов для себе сьогодні щось цікаве з представленого великого асортименту книг. 

                                                                    ЛЮБІ ЧИТАЙЛИКИ!
Той, хто не зміг побувати у нашій літературній вітальні 6 лютого, може прийти до бібліотеки в будь - який час. Тут ви познайомитесь з новими авторами, побачите чимало книжок, які гідні стати вам хорошими друзями, які захочеться читати і перечитувати, які відкриють вам шлях до нових знань та духовності.


Немає коментарів: