19 вересня, 2014

"Дітям України - сонце і мир"

Мир на землі- це дім, і мама й тато,
Й любові стільки - просто через край!
Це та земля, де щастя є багато
І в кожній хаті - хліба коровай.
Це та земля, де сміх і пісня лине,
А діти йдуть до школи знов і знов.
Й ніколи у боях ніхто не гине
Бо там господар - щастя і любов.
У наш час, коли на рідній Батьківщині лунають постріли та проливається людська кров, це свято особливе. В Україні день миру закріплено відповідно до Указу Президента України № 100 від 5 лютого 2002 року. Випало це свято на 21 вересня, коли природа ще сповнена життєдайних сил і неповторних барв, а врожай, вирощений руками невтомних трудівників, зібраний у засіки. Це свято сприймається як нагадування про те, що світ створено для добра і щасті, а не для воєн і тероризму. А також про те, що збереження миру залежить від кожного з нас, незалежно від національності, віросповідання, місця проживання і становища в суспільстві.
До дитячої районної бібліотеки на свято миру "Дітям України - сонце і мир" завітали вихованці середньої групи № 3 "Гніздечко" дошкільної установи "Барвінок"(вихователь Серебранська Н. Г.). Дітки з захопленням читали вірші, переглядали мультфільми, танцювали, співали, грали в цікаві ігри. А наостанок сфотографувалися з повітряними кульками, на яких разом з бібліотекарями написали своє найзаповітніше бажання - "МИ ХОЧЕМО МИРУ!".




Наша країна буде радісною і могутньою державою, ми в цьому впевнені, тому що сьогодні активну громадську позицію займають діти, які вибирають мир, бо хочуть жити, творити, радіти, проводити час з близькими та друзями, хочуть, щоб всі були здорові і щасливі!
                Зі святом миру і добра шановні наші читачі!



Немає коментарів: