23 травня, 2014

шароБУМ

Ви вмієте робити фігурки з... повітря? А з повітряних кульок? 
На засіданнях  гуртка "шароБУМ"  у нашій бібліотеці ви навчитес робити все!
Що таке твістинг? Які основні прийоми твістингу? Як з кульок зробити собачку? Про все це і багато іншого розповість вам бібліотекар молодшого відділу Плегуца Антоніна Вікторівна.
ТВІСТИНГ - це мистецтво створення різноманітних фігурок з повітряних кульок. Для твістингу знадобиться, залежно від фігурки, один або кілька повітряних кульок довгастої форми. Кулі слід надувати не до кінця, інакше від надмірного тиску вони можуть лопнути. Надувши повітряну кульку до певної довжини, необхідно трохи спустити повітря.
Основний метод твістингу - це скручування(власне, це і означає слово "твістинг"). Скручування потрібно починати від горлечка повітряної кулі-тоді повітря в міру скручування кулі буде проштовхуватися до хвоста кулі, де залишилося вільне місце (адже куля надута не до кінця).



Скручувати повітряну кулю слід в одному напрямку, всі рухи здійснюються однією рукою-це основне правило твістингу. Рух повороту кулі називається скруткою, надута частина кулі між двома скрутками називається міхуром,  а місце скрутки - стиском. Особливий міхур в хвості надутої кульки називається пуфиком.
Твістинг - особливе, захоплююче заняття. Спробуйте твістинг на заняттях гуртка "шароБУМ" у нашій бібліотеці і подаруйте собі море позитиву!








1 коментар:

Фото - арт сказав...

Молодці :)