20 травня, 2014

Нові книги

РОАЛЬД ДАЛ
"ЧАРЛІ І ШОКОЛАДНА ФАБРИКА"
Найпопулярніша книга Роальда Дала, одного з літературних батьків Джоан Ролінг - авторки "Гаррі Поттера". Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік - на його день народження - дарували єдиний дарунок - маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужим ні дітей, ні дорослих. Це найзворушливіша повість нашого часу, "Чарлі і шоколадна фабрика"- одна з тих справжніх і захоплюючих книжок, які необхідно прочитати кожній дитині.
ІРЕН РОЗДОБУДЬКО
"ПРИГОДИ НА НЕВІДОМОМУ ОСТРОВІ"
Коли ти сядеш на надувний човен і попливеш шукати пригод, то неодмінно потрапиш на невідомий острів. І зустрінеш там знімальну групу. Хоча, може з'ясуватися, що перед тобою не актори, а...справжнісінькі пірати. А от чи пощастить тобі від них утекти? Про Клаву і Рено, невідомий острів і справжніх піратів - у новій повісті Ірен Роздобудько.
Для молодшого та середнього шкільного віку.
МАРК ТВЕН
" ПРИГОДИ ГЕКЛЬБЕРА ФІННА"
Образ Гека Фінна приваблює читачів сміливістю, винахідливістю, безпосередністю і гумором. Цей хлопчик уміє дружити, й розуміє, що таке людська гідність. Книгознавці вважають роман "Пригоди Гекльбера Фінна" найкращим американським літературним твором усіх часів. 
Для дітей середнього шкільного віку.

ЖУЛЬ ВЕРН
"ТАЄМНИЧИЙ СТРІВ"
Хто в дитинстві не мріє про пригоди, мандрівки у далекі краї? Разом з героями Жуля Верна ви потрапите на безлюдний острів у Тихому океані і дізнаєтеся, як завдяки мужності, витривалості, силі людського духу можна здолати всі негоди і вижити в найскрутніших умовах.


ОКСАНА САЙКО
" НОВЕНЬКА ТА ІНШІ ІСТОРІЇ"

13 річним героям оповідань Оксани Сайко доводиться - може, вперше в житті і часто в драматичних ситуаціях - зробити рішучий вибір на користь або добра, або зла. Так вони пізнають людей і пізнають себе. Які методи годяться в боротьбі за перемогу у конкурсі краси? Що робити, коли товариш у біді - бігти за дорослими чи намагатися рятуватися самому. Чим "віддячити" не надто доброзичливому учителеві - осудом чи співчуттям?...
ВОЛОДИМИР РУТКІВСЬКИЙ
"ГАННУСЯ"
Ця повість для тих, хто не знає, що відро з колодязя можна витягти кішкою, хто не вміє відрізнити курку від квочки чи здає до металобрухту цілий бульдозер - але хто хоче відкривати нові світи, знаходити нових друзів і переконуватися в тому, що дорослих
теж можна ставити в куток. 

Немає коментарів: