13 грудня, 2023

"Поезія - еліксир натхнення для дітей".


Під такою назвою 6 грудня, у День Святого Миколая Чудотворця, у Дитячій бібліотеці ЦБС Сокирянської міської ради відбулося чергове засідання літературного гуртка "Творчі перлинки Сокирянщини".

На поетичному небосхилі Сокирянщини засяяла нова, надзвичайно яскрава зірочка - Анна Мостова!
Аня надзвичайно світла, щира, ніжна і талановита дівчина. 
📚
Під час діалогу з ведучою заходу - Тетяною Іконєн, вона розповіла про те, що дуже любить читати та вишивати, а ще писати вірші.
Поезія для мене - це мої думки, життя, переживання, це - таємний куточок моєї душі. У поезії я бачу сенс свого життя, своє покликання. А ще поезія допомогає відволіктися від буденності, своїх проблем, а інколи ти знаходиш відображення своїх життєвих ситуацій у віршах.
Моєю мрією є й надалі писати вірші, а в майбутньому зробити все, щоб вони стали відомими.

 Вірші почала писати у десять років, переважає у її творах романтична тематика, однак останнім часом у творчість Анни додались і патріотичні вірші. Пояснює це дівчина тим, що сприймає близько до серця все, що відбувається в Україні.


У віршах дівчини вгадується чутлива натура авторки, її небайдужість до навколишнього світу, який вона напрочуд поетично переосмислює.

Підтримати Аню прийшли її найближчі друзі, мама та молодший братик, які щиро ділилися емоціями від зустрічі, розповідали про свої захоплення, мрії та плани на майбутнє.

В теплій, невимушеній атмосфері час 🕰 минув непомітно. Присутні отримали масу задоволення від приємного спілкування та чуттєвої, сповненої життєдайної енергії, творчості талановитої дівчинки - Анни Мостової. 

Під час заходу нагороджено грамотою Дехтяр Владу за 1 🥇 місце на обласному рівні у Всеукраїнському дитячому конкурсі читців поезії «Стукіт серця Петефі на берегах Дніпра» в номінації "Патріотичний дух".


Грамотою за участь у цьому ж конкурсі нагороджено активну читачку бібліотеки Мартиненко Вероніку. ❤

Дякуємо дівчаткам за участь у конкурсі.
Бажаємо нових досягнень! 

Немає коментарів: