22 червня, 2023

«НА РАДІОХВИЛІ З БІБЛІОТЕКОЮ 📖».


Стаття під такою назвою була опублікована у другому випуску цьогорічного науково-практичного журналу «Бібліотека у форматі Д°» від Національна бібліотека України для дітей
У статті завідувачка Дитячої бібліотеки ЦБС Сокирянської міської ради Тетяна Іконєна ділиться досвідом ефективних та цікавих форм бібліотечної роботи, запровадженої в практичну діяльність центральною та дитячою бібліотеками, а саме: щотижневою радіорубрикою " З ВАМИ БІБЛІОТЕКА", що транслюється телерадіоорганізацією СОК-FM на хвилі 104.7 FM. та роботою новоствореного літературного гуртка "Творчі перлинки Сокирянщини". 

ЗМІ сприяють формуванню думки про бібліотеку в цілому. Від того, наскільки ця думка буде позитивною та стійкою, багато в чому залежить імідж бібліотеки. Завдяки співпраці з телерадіоорганізацією СОК-FM ми маємо можливість підтримувати стійкий інтерес населення до діяльності бібліотек, тим самим до читання. І як результат – про бібліотеку дізнається якомога більше людей.
Наші постійні радіослухачі вже мали можливість почути в радіоефірах інтерв’ю з місцевими поетами: Михайлом Брозинським, Ларисою Тулюлюк-Кушнір, Інною Багрійчук-Гончар, Оленою Богуцькою, Галиною Будняк, Інною Руснак; юними поетами-початківцями: Андрієм Савчуком, Діаною Черній, Софією Савчук, Денисом Круком, Ігорем Бірюком, Катериною Шородок, Олександрою й Анастасією Ольховими та відчути у віршованих рядках їхні біль і тривогу за долю України, перейнятися невичерпною любов’ю до неї, її величчю і красою.

Ознайомитися з журналом «Бібліотека у форматі Д°» ви можете за посиланням:
На сайті бібліотеки у вільному доступі є усі номери журналу, починаючи з 2015 року

http://www.chl.kiev.ua/d0/ 

 




Немає коментарів: