06 грудня, 2022

“Сила і міць держави”

 


День Збройних Сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери ЗСУ й інших військових формувань виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора. Традиційно щороку День Збройних Сил України відзначається 6 грудня.

Сьогодні Збройні Сили України – це тисячі високопрофесійних солдатів, сержантів, офіцерів та генералів, які мужньо борються з агресором, захищаючи нашу Україну та демонструючи приклади мужності та героїзму.
Українські військові – це справжня когорта незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завоювали довіру і шану українців.

Сьогодні українська армія входить до топ-30 найсильніших у світі. За версією Global Firepower, Україна 2022 року посіла 25-е місце серед 138 країн у щорічному рейтингу армій світу, який традиційно складає ця компанія.
Зараз це свято стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. У цей день ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну, за відданість українській державі, незламну силу волі та безстрашність.
Дякуємо вам, захисники й захисниці, за вашу хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини.

Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій.
Слава Україні! Слава нашій армії! Вам усім -- наша любов і шана!


Немає коментарів: