11 жовтня, 2021

#Творчі_перлинки_Cокирянщини #Радіорубрика_З_вами_бібліотека_

 


13. 10. 2021 р. в ефірі радіостанції СОК FM слухайте про талановитих дівчаток, переможниць обласних конкурсів - ЄГИПЕТ ДАШУ та КОЛОТИЛО СОФІЮ (с. Вашківці).

Даша здобула перемогу (І місце) в обласному відеочеленджі #НезалежнаУкраїна_30 #Буковинчики_вітають, який був організований з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України «Чернівецькою обласною бібліотекою для дітей» спільно з партнерами, Управлінням патрульної поліції в Чернівецькій області, та Чернівецькою обласною організацією “Об’єднання митців Буковини”. ЇЇ оригінальне відеопривітання здобуло найбільше відгуків у глядачів.
Софія Колотило є переможницею обласного етапу Всеук

раїнського конкурсу «Лідер читання – 2021 року. Сповнена позитиву та життєрадісності, дівчинка захоплюється кулінарією, астрономією та малюванням, а ще є активною учасницею різноманітних заходів з підтримки та популяризації дитячих книг і читання. До участі в обласному турі конкурсу підготувала відгук на трилогію американської письменниці Холлі Блек «Повітряний народ» і зробила це креативно, артистично, творчо.
Дякуємо Вам, милі дівчатка, за ваші чудові розповіді, любов до книги та бібліотеки. Бажаємо вам не зупинятися на досягнутому і впевнено крокувати по життю здобуваючи нові перемоги.
Дорогі наші дівчатка, скільки б вам не було років, завжди пам’ятайте, що ви - найкращі, найкрасивіші, найрозумніші і завжди досягнете успіху у всіх сферах, які виберете самі. Вітаємо з Міжнародним днем дівчаток! Хай мрія кожної дівчинки стане здійсненною та втіленою! Хай кожна дівчинка росте красунею, розумницею і най-найщасливішою у світі!

Немає коментарів: