30 червня, 2021

 #Смакуй_літо_з_книгою

Літературний лабіринт «Світ барвистих книжечок для чудових діточок»📚📚📚🌼🌼🎈🎈👫👫😀

Літо!☀😊🌞Безліч турбот у маленьких мешканців нашого містечка! Знайти вільний час на відвідування бібліотек не завжди вдається. Адже так хочеться побігати, пострибати, погратися на дитячому ігровому майданчику. Тому Дитяча бібліотека ЦБС Сокирянської міської ради розширює свій інформаційний простір. Відтак, ми йдемо з інформацією до користувачів, за межі стін бібліотеки, в літній читальний зал 😎📖під відкритим небом.
Сьогодні на дитячому ігровому майданчику "КОТИГОРОШКО"📕📗📒 🌳🥀🌿діти мали можливість ознайомитися з новинками сучасної дитячої літератури та періодичними виданнями. Бібліотечні працівники розповіли про послуги, які можна отримати в бібліотеці.

А ще діти дізналися що 24 червня - Міжнародний день феї. У світі існує безліч легенд і казок про фей, що допомагають людям у скрутні хвилини, творять дива та гарні справи, стають покровительками добрих людей. І ці всі книги можна знайти у нашій бібліотеці!
А головний "плюс" бібліотеки на свіжому повітрі - відпочинок від гаджетів, відкрите спілкування з книгою та водночас з природою!
🙂Тож запрошуємо всіх гостинно до активного відпочинку з книгою та бібліотекою.📕🌿📚



Немає коментарів: