14 травня, 2021

Читач радить читачеві!!!👍👍👍

 


У новій рубриці «Читач радить читачеві!» користувачі дитячої бібліотеки ЦБС Сокирянської міської ради мають змогу порекомендувати книгу, яка їм сподобалася та залишити свій відгук про цю книгу.

Читайте, насолоджуйтесь, рекомендуйте!
Наша активна читачка Богач Аня, учениця 3 класу пропонує своїм одноліткам прочитати цікаву книжку, яка надійшла до Сокирянської дитячої бібліотеки завдяки #українськомуінститутукниги
Читаються ця книжка легко та швидко. Головною героїнею є маленька дівчинка, але абсолютно незвичайна. Її мама - добра фея, а тато - вампір, а вона схожа на них обох. Дівчинці до вподоби ніч, кажани та чорна балетна пачка, однак не менше вона любить сонячне світло, свою чарівну паличку і Рожевого Кролика.
Дитині може здатися, що це вкрай незвичайна сім'я. У цьому присутня частка правди. Однак, чим більше вчитуєшся в історії загадкової дівчинки, тим більше розумієш, що проблеми то у всіх однакові.
Книги наочно покажуть, що в цьому житті не існує нездоланних труднощів. Щоб проблема пішла на третій або п'ятий план, їй варто лише посміхнутися. Зовсім крихітна головна героїня вчить юних читачок справлятися з негараздами.
Дана серія книг розрахована на дівчаток 6 - 10 років. Книги тільки недавно побачили світ, але вже користуються шаленою популярністю у нашій бібліотеці.

Немає коментарів: