16 листопада, 2020

 Аж дві нові книги наших земляків, Михайла Федоровича Брозинського та Євгенії Павлівни Брозинської - Георгіян, отримала сьогодні в дарунок Сокирянська районна дитяча бібліотека.

🎼🎼"Відлуння дружніх сердець" - музично - пісенна збірка Михайла Брозинського - українського поета, лауреата Літературної премії імені Дмитра Загула. Нею можуть скористатися як професійні творчі вокальні і хорові колективи, так і учасники художньої самодіяльності.
"Злетілись під одну обкладинку вірші, написані у музично - поетичному стилі з кількох книжок М. Брозинського, який відчуває сутність слова і думки, бо його поезія живе у їх єдності, а тепер йдуть вони у світ ще й осмислені музичністю, щоб прокласти стежину єднання через пісню від серця до серця, зануритися в неосяжний світ слова і музики. " (Юхим Гусар, краєзнавець)

🍰🍰Третя запропонована книга досвідченої господині Євгенії Брозинської "СМА-КО-ТА!" стане добрим порадником як молодим хозяйкам так і професійним кулінарам. В ній подаються рецепти української кухні. Адже приготувати смачно ту чи іншу справу - це не просто! Це хист, талант, майстерність...
Першу книгу "Мамині чорнобривці"Євгенія Павлівна написала в 2010 році, присвятивши її своїм батькам. Друга книга "На родинному столі" видана в 2013 році.
Тож, готуйте і смакуйте на здоров я!!!!

Колектив Сокирянської районної дитячої бібліотеки щиро дякує за подаровані книги і зичить родині Брозинських міцного здоров’я, довголіття, радості та добробуту та нових, нових книг.👏👏

Немає коментарів: