17 січня, 2020

Калейдоскоп зимових свят "Зима прийшла, багато свят нам принесла"

В народі говорять: "Зима прийшла і празників привела" І дійсно, взимку майже щодня - свято. У цю чарівну пору, коли сніг вже давно вкрив своєю ковдрою вулицю міста, коли чударнацькі коштовні візерунки прикрашають вікна осель, у нашій країні починається цикл зимових свят, які повязані з великою кількістю традицій та народних звичаїв.

Тож сьогодні у приміщення Сокирянської районної дитячої бібліотеки панувала радість і веселий сміх, тому що тут розпочалася черга казкових пізнавально - розважальних заходів. Бібліотекарі разом зі своїми читачами, учнями гімназії групи продовженого дня (вчитель Ладан Людмила Володимирівна) поринули в атмосферу новорічних забав, де на них чекали зимові сюрпризи і пригоди.

Юні "читайлики" із захопленням слухали розповідь про те, чим особливе кожне свято зимового циклу, дізналися легенду про Миколая, а також ділилися історіями про звичаї своїх родин і найцікавішим - "що ж принесе їм святий Миколай!
Дзвінкий спів, гарні вірші, активні ігри, конкурс малюнків Миколаю залишили у дітей незабутнє враження, веселі посмішки, та святковий настрій.
Хай кожне зимове святоприносить нашим дітям радість, задоволення, пізнання нового!

Немає коментарів: