14 лютого, 2019

"Любов - це диво веселкове, велике, світле, кольорове"

14 лютого весь світ святкує день святого Валентина. З нагоди цього романтичного свята в нашій бібліотеці вирувала гарна атмосфера, оскільки вона була прикрашена різноманітними символами кохання: сердечками, квітами, повітряними кульками, які створювали гарний настрій усім читачам нашої книгозбірні, а особливо учням 2 - А класу гімназії (вчитель Слушна В. І. ), для яких було проведено бібліорозваги "Любов - це диво веселкове, велике, світле, кольорове". 

Дівчатка змагалися в конкурсах "Доріжка ласкавих слів", "Чи знаєш ти правила етикету?", "Пантоміма". А на хлопчиків чекали чоловічі випробування "Скажи мені комплімент", "Танець з кульками", "Забавні перевтілення".
Переможцями конкурсу на найкращу пару стали:
1 місце - Продан Нікіта та Рус Анна
2 місце - Максимчук Валерія та Попоня Назар
3 місце - Жук Надійка та Ткач Артем

У залі лунали щирий сміх та гучні оплески. На уроки школярі пішли в піднесенному настрої, отримавши солодкі призи та привітання від бібліотекарів. 
Також до дня святого Валентина читачам нашої бібліотеки представлена книжкова виставка "Світ починається з любові", завдяки якій вони можуть ознайомитись зі всесвітньовідомими творами, поезією та піснями про найпрекрасніше почуття у цьому світу - ЛЮБОВ!

Немає коментарів: