11 липня, 2018

А У НАС ВСЕ В ШОКОЛАДІ, А У ВАС?

Щодня мільйони дітей в усьому світі просять шоколаду. Адже шоколад такий солоденький і смачний. А якщо там ще горішки і родзинки... Хіба можна відмовитись від нього?
Є таке свято, коли, як кажуть можна зїсти море шоколаду і при цьому не набрати зайвих калорій. Що ж це за свято?
Це - найсмачніше і пресолодке свято - Всесвітній день шоколаду!

Відзначається він щорічно 11 липня. Свято зовсім ще молоде. Вперше День Шоколаду був придуманий в 1995 році французами - великими любителями шоколаду. Ідея припала до душі ласунам і за межами Франції. У результаті сьогодні Всесвітній день шоколаду святкується в багатьох країнах світу. 

В Україні цей день також яскраво святкують, у дитячій районній бібліотеці на бібліотечне асорті "Шоколаду кожен рад, усі люблять шоколад" завітали юні ласунчики, активні читачі бібліотеки.
Бібліотекар Наталія Макар розповіла дітям про історію виникнення шоколаду та його чудові властивості. 
Діти приймали активну участь у конкурсі "Ласунчик", а під час проведення вікторини "Літературні шоколадниці", за допомогою бібліотекарів, згадали величезну кількість назв цукерок та шоколадок, що пов'язані з дитячими книжками. Час промайнув непомітно, весело і цікаво, збагативши читачів дитячої бібліотеки новими знаннями та гарним настроєм. А отримані усіма учасниками солодкі призи тільки додали позитиву цьому веселому заходу!
СМАКУЙТЕ ШОКОЛАД ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ ТА БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!!!!!






Немає коментарів: