18 грудня, 2017

Бібліорозваги "Святий Миколай - чародій, святитель, діточок покровитель"

НАРЕШТІ! НАРЕШТІ! НАРЕШТІ!
Святий Миколай завітав і до нашої бібліотеки!
ЩЕ Б ПАК!
У нас найкращі, найрозумніші, найталановитіші читачі!!!
Хіба ж він міг пройти повз нашу бібліотеку, адже цілий рік наші дітки були чемними, читали книжки, гарно навчалися, допомагали дорослим. 
Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитину. Він любить усіх людей та найбільше - слухняних та добрих дітей. 
На святкові бібліорозваги "Святий Миколай - чародій, святитель, діточок покровитель"до нашої бібліотеки завітали учні 2-а класу гімназії. 

Ведуча заходу Макар Наталія розповіла історію свята, діти послухали цікаву легенду та молитву про Миколая(у виконанні Онуцької Софії), самі розповідали вірші.
Цікавою була зустріч дітей з героями свята - Королевою Зимою, Сніжинкою та Чортиком Антипком (роль яких виконували Ковбасюк Влада, Кривчанські Софія та Сергій).
Чудеса відбуваються там, де у них вірять. Святий Миколай приходить до кожного з нас, з любов`ю та батьківським благословінням. Чудотворець несе нам добру звістку, вселяє в маленькі серденька велику любов до ближніх, вкладає в уста молитву, дає творчу наснагу, відкриває світ знань, навертає до Бога, до пам`яті і віри пращурів, нагадує про християнські традиції рідного народу. 







Немає коментарів: