02 липня, 2017

Ми хочемо щоб ваше літо було книгами зігріте

Літо - найбажаніша пора для всіх. Особливо на нього чекають діти. Адже можна забути про школу і підручники, відочивати, подорожувати, пізнавати світ навколо. Та не можна уявити повноцінний відпочинок без цікавої книги, здатними повести надзвичайними шляхами у світ чудес і пригод. Вже стало традицією для дітей вільний час під час канікул проводити у дитячій бібліотеці. Адже любов до книг і читання не припиняється ніколи. 
З метою довести, що читання - це насолода і відочинок бібліотекарі дитячої бібліотеки влаштували для своїх активних читачів справжній бібліотечний пікнік. Діти відочивали і пізнавали світ, поринали у дивовижні подорожі морем книг та яскравих журналів, слухали казки, вірші, оповідання, відгадували загадки і грали в цікаві рухливі ігри на свіжому повітрі. 
І, звичайно, який же пікнік проходить без ласощів? Бібліотекарі пригощали ягодами, печивом, смачними цукерками. Також, у кожної дитини була можливість смакуючи солодощами поділитись враженнями від відпочинку та прочитаного. 
Бібліопікнік проминув непомітно, весело і цікаво. Цей день був ще одним яскравим моментом літнього життя дитячої бібліотеки, коли користувачі змогли проявити свої здібності , отримати радість від спілкування з літературними героями, друзями і розважитися на всі сто відсотків. 










Немає коментарів: