01 червня, 2017

Дитинства яскраві кольори


Літо щороку приносить нам нову радість, віру та надію. І. напевне, саме тому на початок теплої пори року припадає Міжнародний день захисту дітей - свято підростаючого покоління, особливо дітей з обмеженими фізичними можливостями. Адже саме для них часто не вистачає необхідного тепла, розуміння та підтримки від небайдужих людей. Саме їх життя, на жаль, не зовсім схоже на казку.
Тож напередодні цього чудового свята з теплими привітаннями та солодкими подарунками до вихованців районного центру соціальної реабілітації дітей - інвалідів завітали працівники та активні читачі дитячої бібліотеки, учасники новоствореного літературного театру "Капітошки"
Ведуча заходу, бібліотекар Макар Наталія Михайлівна, розповіла про чудову пору року - літо, яку з нетерпінням чекають усі діти, чарівна казкова Фея побажала усім присутнім міцного здоровя, гарного, змістовного відпочинку.
Особливо сподобалась всім інсценізація казки "Як кошенятко маму шукало". Вихованці центру із захопленням спостерігали театралізоване дійство, щиро аплодували маленьким акторам, отримали багато позитивних емоцій та були нагороджені різнокольоровими повітряними кульками. На обличчі кожної дитини в цей день розцвіла щаслива посмішками.
Коли всміхаються діти, посміхається і сонечко в небі, веселішає щебет пташок і тішаться батьки , адже так приємно і так важливо знати, що усі діти здорові, життєрадісні і почуваються щасливими у країні Дитинства. 

Немає коментарів: