04 травня, 2017

Ветеран живе поруч

Напередодні Дня памяті та примирення і дня Перемоги уособлюються почуття неймовірної гіркоти і болю, а також безмежної радості і гордості за свій великий народ та кожного ветерана особисто.
Працівники дитячої районної бібліотеки разом з активними читачами, членами волонтерської групи "Добру відкриваємо серця", яка діє при бібліотеці, віддали свою шану та повагу ветерану війни Мартіяну Силовичу Задачіну.
Завітавши до нього в гості, діти та бібліотекарі  подарували втерану квіти, вірші, слова вдячності від підростаючого покоління за подаровану Перемогу, за врятовані життя майбутніх поколінь.
Діти з хвилюванням слухали рзповідь Мартіяна Силовича, який розповів про ті героїчні часи, страшні моменти війни, які назавжди залишилися у його памяті.
З кожним роком ветеранів стає все менше і менше, і тому ми повинні цінувати кожну хвилину спілкування з ними, адже вони - люди, які були свідками тих складних і страшних подій. Минатимуть роки, змінювтимуться люди, покоління, і настане той час, коли зовсім не залишиться живих свідків того страшного лихоліття, але память про них житемо вічно.






Немає коментарів: