20 грудня, 2016

В український рідний край поспішає Миколай

Є на світі свят багато
Урочистих, визначних
Але Миколая свято
Найприємніше з усіх
Найулюбленіше свято дітей - свято Миколая, яке відзначають в Україні 19 грудня. Діти з нетерпінням чекають щедрого Миколая, пишуть йому листи, читають вірші, співають пісні. 
Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитинку. Він любить усіх людей та найбільше - слухняних та добрих дітей.
На дитячий ранок "В український рідний край поспішає Миколай"  до Сокирянської районної дитячої бібліотеки завітали учні 2 - В класу ЗОШ №1 (учитель Миронюк  Ганна Володимирівна).
Ведуча, бібліотекар Макар Наталія Михайлівна, ознайомила присутніх з народними віруваннями, прикметами, легендами, пов'язаними з цим святом. Під час заходу у виконанні дітей лунали вірші, прислів'я, пісні про святого Миколая та про зиму. Завітавши на свято кожен з дітей проявив свої творчі здібності, отримав величезне задоволення від різноманітних ігор та вікторин.
Цікавою була зустріч дітей з Королевою Зимою, роль якої виконувала Онуцька Софійка, зворушливо звучала молитва до Миколая у виконанні Гавдюк Тетяни, яка попросила здоров'я для рідних та миру на нашій землі.
Захід приніс всім присутнім заряд позитивної енергії, бажання змінювати своє життя на краще , бо найголовніше - це не припиняти вірити в диво...











Немає коментарів: