15 березня, 2016

Всеукраїнський тиждень дитячого читання розпочато!

ЇЇ величність Книга! Одне із найдивовижніших чудес світу, створених людиною, яка впродовж багатьох століть захоплює, дивує, навчає свого творця. Людина створила такі надзвичайні види мистецтва, як музика, живопис, але тільки книга виражає людину повністю: від найменших і найтонших душевних порухів до її всесвітніх діянь. В незалежній України Всеукраїнський Тиждень дитячого читання започаткований 22 лютого 1993 року. Наша дитяча бібліотека не стоїть осторонь цієї події і тому це свято щороку проходить березневими сонячними днями. 
В цьому році тиждень має на меті не тільки залучити дітей до невичерних джерел знань, а й  перетворити бібліотеку в справжній храм Книги, в якому кожен читач відчує себе бажаним гостем. 
 Відкриття тижня розпочалося святом книги "Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає" на яке до бібліотеки завітали учні 1 - Б класу ЗОШ № 1 (класовод Погоріловська Т. Л.) Юні читачі познайомилися з відділами бібліотеки, прослухали поради Королеви Книг (Яневич Оксани), зустрілися з улюбленою Казочкою, роль якої виконувала Бочарова Маринка, брали участь в літературному конкурсі, грали в цікаві ігри, розповідали напамять вірші про книгу, розгадували цікаві загадки, співали. 

Весело й грайливо закінчилося свято, але не закінчується зустріч з книгою. Протягом всього тижня у нашій бібліотеці будуть проведені цікаві заходи для дітей, такі як:
  - літературна гра "У скарбничку ерудита" ( 16. 03. 2016. 13 - 00) 
 - бал літературних героїв "У країні мрій та фантазій" (17. 03. 2016. 13- 20) 
 - посвячення в читачі "Книжки, мов дивні розсипи скарбів" (18. 03. 2016 11 - 00)
 - мульт - калейдоскоп "Мультфільми за творами видатних письменників" (20. 03. 2016 12- 00)

То ж запрошуємо усіх охочих до бібліотеки, з нами буде весело, пізнавально і цікаво!!!











Немає коментарів: