24 вересня, 2015

На все є відповідь у бібліотеці і школярам, і вчителям

23 вересня працівники бібліотеки завітали до учнів художньої школи нашого міста та провели рекламу періодичних видань "На все є відповідь у бібліотеці і школярам, і вчителям".
Дітям було цікаво дізнатися, що в районній бібліотеці для дітей поряд з книгами живуть багато газет і журналів, які вони можуть читати із своїми батьками і друзями. І що найголовніше - ці видання бібліотека отримує регулярно - щомісяця або щотижня. Дітям було цікаво та весело в компанії з героями журналів "Пізнайко", "Ангелятко", "Маленька фея", "Маленький розумник", "Барвінок", "Вулик", "Колобочок", "Котя", "Веселка", "Веселі картинки", "Яблунька", "Умійко", "Малятко".

Ці та інші журнали допомагають  змістовно і весело провести дозвілля, вчать робити цікаві речі, пропонують багато подорожей, конкурсів, вікторин". Адже на їх сторінках  - багато цікавих, пізнавальних,  захоплюючих розповідей, оповідань, віршів. 
Бібліотекарі переконані, що юні читачі знайшли сьогодні нових друзів, які допоможуть, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу та ще й допоможуть використати свій вільний час з користю.
З цікавими новинками бібліотекарі ознайомили і вчителів художньої школи.


Немає коментарів: