31 серпня, 2015

З дружнім візитом на Кельменеччину

Днями, на запрошення відділу культури делегація бібліотечних працівників Сокирянщини побували з дружнім візитом у сусідньому районі.  У рамках візиту сокирянці побували у бібліотечних установах сіл Іванівці, Новоселиця, Росошани, Нелипівці, Бабин. А також у дитячій та дорослій бібліотеках смт. Кельменці. 
Працівники культури Кельменецького району гостинно зустрічали гостей з хлібом - сіллю, вітали піснями та танцями, демонстрували свої досягнення. 
Кожна бібліотека для гостей підготувала свою цікаву програму. В Іванівцях відбулося знайомство з творчою родиною художника Дмитра Бескупського (сам Дмитро уродженець села Романківці Сокирянського району та вже 17 років проживає в Іванівцях). У Новоселицькій бібліотеці гостей зустрічали під звуки маршу місцевих музикантів, а в Росошанах бібліотекарі продовжили бібліотечну справу своєї матері та тіток. В Нелиповецькій бібліотеці всі мали змогу здійснити екскурс про історію села, яку здійснили діти. Бабинчани запросили учасників делегаціх відвідати музей оперної співачки Лідії Липковської, а опісля поклали квіти до підніжжя її памятника. 




Немає коментарів: