17 серпня, 2015

Днями на базі Сокирянської центральної бібліотечної системи відбувся семінар, в якому взяли участь бібліотечні працівники нашого району та їх колеги з сусідньої Кельменеччини.
Відкрила семінар керівник апарату райдержадміністрації Алла Серебрянська, яка зокрема акцентувала увагу на розвитку культурного життя  району, наголосила на здобутках у цій сфери та самовідданій праці бібліотекарів. Повідомила про відкриття до Дня незалежності України експозиційних залів історичного музею та завершення реалізації грандіозного проекту Сокирянщини - будівництва районного будинку культури.  Вона також схвалила розвиток дружніх економічних та культурних зв’язків Сокирянського та Кельменецького районів та висловила сподівання на подальші гарні взаємовідносини.
Про модернізацію діяльності публічної бібліотеки в контексті часу говорила начальник відділу культури райдержадміністрації Раїса Горн, поділилися досвідом роботи, збереженням традицій та застосуванням інновацій завідуюча дитячої бібліотеки Іконена Т. В. , бібліотекарі бібліотек – філій сіл Кулішівки, Білоусівки, Гвіздівці.
Відтак про розвиток бібліотечної сфери сусідів поінформувала начальних відділу культури Кельменецької райдержадміністрації Наталія Чепурняк.
Опісля гості та працівники бібліотек мали змогу побувати в районному історичному музеї, дитячій районній бібліотеці, мальовничих селах Сокирянщини та ознайомитися з творчим доробком бібліотекарів Ожева, Сербичан, Романківців.





Немає коментарів: