10 червня, 2014

Книга збирає друзів



Ось і промайнув ще один навчальний рік, попереду літні канікули. Літо - найулюбленіша пора для всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок біля моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книг.

Літо! Літечко!. Тепленько, сонячно, гарно! Та ні.. не просто гарно, а чудово, казково! Така благодать на землі, коли приходить чарівне літо. Теплі промені яскравого сонечка зігрівають навколишний світ. Все цвіте, достигає. Як довго діти чекали теплого літечка, а особливо канікул. Тепер можна відпочити від школи, набратися сил. Але наші діти ще не поспішають покинути шкільний двір на ціле літо, протягом червня вони ще матимуть змогу проводити своє дозвілля у оздоровчому літньому таборі, який діє при ЗОШ № 1. У програмі табору - різноманітні конкурси, спортивні змагання, екскурсії на природу, і звичайно ж, до бібліотеки!



Отже, 6 червня на екскурсію до бібліотеки завітали учні початкових класів, і недарма, адже у нас відкриття літніх читань "Книга збирає друзів", що проходять з метою організації дозвілля влітку, а також стимулювання читання дітей, розширення їх читацького світогляду.




2 коментарі:

Unknown сказав...

Доброго дня, у Вас справді цікавий блог:) Я адміністратор українського сайту Моя Підбірка http://moyapidbirka.com.ua/ - це безкоштовний хостинг та обмінник файлами. Хочу запросити Вас користуватись ним. Можете заміщувати там свої файли з книжками, документами, фото, які запихають Вам диск або забирають місце на сторінці та нічого не платити за хостинг.
Запрошую користати.

Тетяна сказав...

Дякую, обовязково скористаємося