22 грудня, 2017

Олексіївка

Є на світі свят багато урочистих, визначних,
Але Миколая свято найприємніше із них...
День святого Миколая - це своєрідний символ людської надії і віри у щасливе майбутнє українських дітей. Адже, найбільше цього свята очікують малята.
Чарівною, зимовою казкою прийшло це свято і до діток сіл Олексіївка та Новоолексіївка. Воно зібрало чимало жителів села під новорічною ялинкою, яка встановлена на дитячому майданчику села. Ведучі заходу запросили сільського голову І. М. Гончара засвітити яскравим вогником головну красуню. Іван Миколайович привітав усіх присутніх зі святом і побажав, щоб від ялиночки по зоряним доріжкам в кожній хаті і оселі в Новому році засяяла зіронька добра і миру.
Відтак малята покликали святого Миколая, якому розповідали віршики, співали пісні, водили хороводи. Після чогог Миколай привітав зі святом кожну дитину солодким подарунком. 
Завершилось чудове свято запальним виступом жіночого гурту "Джерело".
Миколай Чудотворець - захисник, наставник і покровитель. Він дарує усім віру в здійснення мрій, надихає на добро та радість. 
Тож нехай серце кожного українця сповниться радістю, миром та спокоєм. Хай новий 2018 рік принесе Господнє благословення та дарує щасливу долю нашій Україні.



Немає коментарів: